[ad_1]

Nyt ajatuksissa pyörivät paikalliset pienyrittäjät. Ja alan jossitella.

Jos tässä kaupungissa olisi vielä pikkuinen, mihinkään kauppaketjuun kuuluva ruokakauppa, tekisin ruokaostokseni siellä. Jos ravintolat eivät olisi kiinni, tietäisin missä käydä säännöllisesti lounastauolla. Ja molemmat tekisin viedäkseni rahani paikallisen pienyrittäjän kassaan. Mutta kumpaakaan palvelua ei tällä hetkellä saa.

Ja sitten ajattelen, että onpa mahtavaa, kun on olemassa vielä käsityökeskus. Vaikka se on ennen kaikkea työpaikkani, niin lähes kaikki nykyiset käsityöjuttuni liittyvät myös siihen jollakin tapaa. Kudonta on valtavan mielenkiintoista, ja se on vienyt minut ihan mukanaan. Ja 99% kaiken, mitä käsitöihini tarvitsen, löydän meiltä Alliinasta.

Jos marketit alkaisivat vallata paikkakunnan käsityömateriaalimarkkinat, ei ole vaikeaa arvata, kumpi jäisi eloon – suuri ja mahtava marketti vai pienempi käsityökeskus. Pelkkä kutomo ja kutoja-asiakkaat sekä kurssit eivät pidä käsityökeskusta pystyssä. Joten pidäthän sinäkin käsityökeskuksen mielessä lanka-, solmeilutarvike- ym hankintoja tehdessäsi…

Ja lopuksi tähän vielä päivän piristys; juuri valmistunut Tuhatkauno matto (110×262 cm) allekirjoittaneen kotiin. Pohjakuteena ohut, harmaa trikoo. Kuviokuteena paksumpi lila. Loimi on vapaa seuraavalle päivä- tai iltakutojalle. Lisätiet. p. 050 324 3213 (ma-pe 9-17).

Hyvää sunnuntaita hyvät ihmiset!
tj Eija[ad_2]

Käsityökeskus Alliina Facebookissa