[ad_1]

Nyt asiaa rahasta!
Tätä meidän hommaahan ei pyöritetä euron kiilto silmissä. Tammi-helmikuu olivat huippuja, mutta pakko myöntää, että hiljaiselo on nyt alkanut myös meillä. Asiakkaiden vähyydestä johtuen teemme töitä vuorotellen säästääksemme kiinteissä kuluissa, ja sen vuoksi voimme pitää ovet avoinna vielä normaalisti (ma-pe 9-17).

Allekirjoittanut seuraa pankkitilin saldoa nyt henkeä pidätellen monta kertaa päivässä. Toivomme kovasti, että sinä käsityökeskuksen ystävänä ja asiakkaana ilahduttaisit meitä ja alkaisit kanssamme TALOUSTALKOISIIN!

Osallistu esim. näin:
– Kaksinkertaista tai kolminkertaista ostoksesi! Eli kun tulet ostamaan meiltä yhden rullan makrameelankaa tai yhden lankakerän, niin ostakin ylimääräistä! Nyt kehotamme hamstraamaan!
– Jos sinulla on omat kangaspuut, tilaa loimi seuraavaan projektiisi, vaikka nykyistäkään loimea et ole vielä kutonut loppuun.
– Liity jäseneksi tai uusi jäsenyytesi mahdollisimman pian, kiitos. Jäsenmaksu on 45 eur ja se on voimassa yhden vuoden maksupäivästä lähtien. Mielenkiintoiset kurssit, edulliset kutomispäivät ja retket/matkat palaavat ohjelmistoon taas, kun ajat sen sallivat, ja silloin nautit jäseneduista. Maksa jäsenmaksu tilille FI57 5068 0620 0084 23 (Taito Ylä-Savo). Laita viestiosaan nimesi ja paikkakuntasi sekä tekstaa nimesi+osoitteesi p. 040 596 0521, niin voin olla sinuun yhteydessä vielä asiaan liittyen.
– Tilaa matto mihin vain – keittiöön, olkkariin, eteiseen tai makkariin! Tilaukset työllistävät käsityöneuvojiamme ja lopputuloksena on toiveittesi mukainen sisustustekstiili! Kerromme mielellämme vaihtoehdoista ja hinnoista.
– Tutustu AnnaQ ryijymallistoomme ja tilaa tekemispaketti – pieni tai suuri! Mitä suuremman ryijyn ompelupaketin tilaat, sitä enemmän on meillä (ja myöhemmin sinulla) mieluista tekemistä. AnnaQ ryijykuvia löytyy Lapinlahden käsityökeskuksen fb-sivulta. Lisätietoja p. 050 432 9695.

Pysytään positiivisina ja pidetään huolta toisistamme. Ilahdutathan meitä ostoksilla ja tilauksilla, kiitos. #tuepaikallisuutta #tueyrittäjää #tuekäsityötä

Nöyrin mielin, tj Eija

[ad_2]

Käsityökeskus Alliina Facebookissa