[ad_1]

Nyt asiaa rahasta!
Tätä meidän hommaahan ei pyöritetä euron kiilto silmissä. Tammi-helmikuu olivat huippuja, mutta pakko myöntää, että hiljaiselo on nyt alkanut myös meillä. Asiakkaiden vähyydestä johtuen aukioloaika muuttuu Lapinlahdella 6.4. lähtien ma-ke 9-17.

Allekirjoittanut seuraa pankkitilin saldoa nyt henkeä pidätellen monta kertaa päivässä. Toivomme kovasti, että sinä käsityökeskuksen ystävänä ja asiakkaana ilahduttaisit meitä ja alkaisit kanssamme TALOUSTALKOISIIN!

Osallistu esim. näin:
– Kaksinkertaista tai kolminkertaista ostoksesi! Eli kun tulet ostamaan meiltä yhden rullan makrameelankaa tai yhden lankakerän, niin ostakin ylimääräistä. Nyt kehotamme hamstraamaan!
– Jos sinulla on omat kangaspuut, tilaa loimi seuraavaan projektiisi, vaikka nykyistäkään loimea et ole vielä kutonut loppuun.
– Liity jäseneksi tai uusi jäsenyytesi mahdollisimman pian, kiitos. Jäsenmaksu on 45 eur ja se on voimassa yhden vuoden maksupäivästä lähtien. Mielenkiintoiset kurssit, edulliset kutomispäivät ja retket/matkat palaavat ohjelmistoon taas, kun ajat sen sallivat, ja silloin nautit jäseneduista. Maksa jäsenmaksu tilille FI57 5068 0620 0084 23 (Taito Ylä-Savo). Laita viestiosaan nimesi ja paikkakuntasi sekä tekstaa nimesi+osoitteesi p. 040 596 0521, niin voin olla sinuun yhteydessä vielä asiaan liittyen.
– Tilaa matto mihin vain – keittiöön, olkkariin, eteiseen tai makkariin! Tilaukset työllistävät käsityöneuvojiamme ja lopputuloksena on toiveittesi mukainen sisustustekstiili! Kerromme mielellämme vaihtoehdoista ja hinnoista.
– Tutustu AnnaQ ryijymallistoomme ja tilaa tekemispaketti – pieni tai suuri! Mitä suuremman ryijyn ompelupaketin tilaat, sitä enemmän on meillä (ja myöhemmin sinulla) mieluista tekemistä. AnnaQ ryijykuvia löytyy tästä fb-sivulta. Lisätietoja p. 050 432 9695/Leena.

Pysytään positiivisina ja pidetään huolta toisistamme. Ilahdutathan meitä ostoksilla ja tilauksilla, kiitos. #tuepaikallisuutta #tueyrittäjää #tuekäsityötä

Nöyrin mielin, tj Eija

[ad_2]

Kiuruveden käsityökeskus Facebookissa