[ad_1]

PUMPULIINAN KESÄTAUKO 1.6.-31.8.2020.

Suurkiitos kaikille ahkerille talkoolaisille, jotka valmistelivat kanssamme tulevaa muuttoa. Viime viikolla purettiin kangaspuut ja täyteltiin viimeisiä muuttolaatikoita. Uudet tilat odottavat meitä Opinportin vieressä sijaitsevassa vanhassa keltaisessa puukoulussa. Kunta tarjosi meille lopulta mahdollisuutta olla siinä ensi kevääseen saakka ja me vastasimme "kyllä".

Miksi vain vuosi? Sen vuoksi, että kesällä 2021 tuo puukoulu (mikäli ymmärsimme oikein) purettaneen Opinportin laajennushankkeen alta. Eli jatkoaikaa nyt Pumpuliinalla ainakin vuosi.

Nyt kesäkuun aikana toteutamme tavaroiden siirron uusiin tiloihin, jossa isot ikkunat tulivat valoa ja johon kangaspuille, ryhmänohjaukselle, käsityökoululle ja materiaalimyynnille on mukavasti tilaa. Muutto tapahtuu, kun tilojen omistaja eli kunta saa tyhjennettyä tilat sinne varastoidusta tavarasta.

Elokuun lopussa tulemme viimeistelemään Pumpuliinan entistä viihtyisämmäksi, jokaisen pielavetisen käsityöharrastajan "olohuoneeksi". Ovet avautuvat asiakkaille syyskuun alussa. Ja aukioloaika muuttuu kolmeen päivään. Omatoimisen kutomisen mahdollisuus jatkuu entiseen tapaan. Kutoa voi sitten jälleen itsekseen aamusta iltaan vaikka joka päivä.

Toivotamme aurinkoista, kesäkukkaloiston täyttämää kesää kaikille! Tavataan syksyllä hymyillen ja nauttien Uudesta Pumpuliinasta!

T. Helena ja Eija

P.S. Käsityökeskuksemme Kiuruvedellä ja Iisalmessa palvelevat koko kesän ajan normaalisti 9-17. Lapinlahti avoinna 29.6. lähtien ma-ke 9-17.


[ad_2]

Käsityökeskus Pielavesi Facebookissa