Kurssit

Taitokeskuksissa tekemisen iloa kaikin aistein!

Taito Ylä-Savon taitokeskukset tarjoavat ympäri vuoden harrastajille ja ammattilaisille monipuolisia mahdollisuuksia kehittää taitojaan, viihtyä käsityön parissa ja tutustua käsityöperinteeseen. Kaikissa taitokeskuksissamme on yli kymmenet kangaspuut sekä erinomaiset tilat myös monenlaiseen muuhun työskentelyyn. Taitokeskuksissamme on asiakkaiden käytössä mm. ompelukoneita, saumureita ja kankaanpainovälineitä sekä hyvät työtilat.

JÄSENILLE KAIKKI KURSSIT - 20 % ! 

Taito Ylä-Savon jäsenyys oikeuttaa - 20 % alennukseen kaikissa Taito Ylä-Savon Taitokeskuksissa järjestettävistä kursseista. Jäsenmaksu (45 € / vuosi) on voimassa maksupäivästä vuoden eteenpäin. Alle 18-vuotiaille jäsenmaksu on 5 € / vuosi. Jäsenyydellä saat muitakin etuja - kannattaa tutustua! Jäseneksi voit liittyä täyttämällä liittymislomakkeen Taito Ylä-Savon taitokeskuksessa tai verkossa (www.taitoylasavo.fi -> Liity jäseneksi).

Teemme yhteistyötä Opintokeskus Siviksen sekä Iisalmen Kansalaisopiston kanssa.

 

Taitokurssit

Pidätkö kädentaidoista ja teetkö mielelläsi kaikenlaista kivaa kotiin ja pukeutumiseen. Osallistu kursseillemme. Voit myös kertoa rohkeasti kurssitoiveistasi joko käydessäsi luonamme tai vinkkaamalla sähköpostilla kasityokeskus.iisalmi@taitoylasavo.fi.