Taitokeskus Pumpuliina, Pielavesi

Taitokeskus Pumpuliina, Pielavesi

Koulutie 1
72400 Pielavesi
puh. +358 (0)50 385 4365
kasityokeskus.pielavesi(at)taitoylasavo.fi
Avoinna ma-ke 9-17. (Poikkeavat aukioloajat ilmoitetaan etusivulla tai Pumpuliinan Facebook-sivulla.)

Omatoiminen kutominen valmiiksi laitettuihin loimiin on mahdollista aukioloaikojen ulkopuolella. Lasten käsityökouluryhmät alkavat jälleen syksyllä.

Ilmoittautuminen kursseille viimeistään viikkoa ennen kurssipäivää taitokeskukseen. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu maksetaan kurssilla ja se sisältää ohjauksen ja työvälineiden käytön. Mikäli kurssia ei ole peruttu viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua laskutamme kurssin osallistumismaksun. Kurssityöt valmistetaan taitokeskuksen materiaaleista.

SYKSYN 2023 KURSSIT PUMPULIINASSA: 

 

Lasten käsityökoulu peruskouluikäisille (taiteen perusopetus). Hinta 95 €/syyslukukausi ja 90 €/kevätlukukausi (sisältää materiaalit). Oppilas osallistuu viikottain yhteen 1,5 tuntia kestävään (kaksi 45 min.opetustuntia) opetusryhmään. Käsityökoulussa tutustutaan monipuolisesti materiaaleihin ja erilaisiin käsityötekniikoihin sekä sukelletaan satujen maailmaan. Käsityökoulussa luovuus pääsee valloilleen ja oppilas pääsee toteuttamaan suunnitelmistaan monenlaista kivaa. Kädentaitojen ohella kasvaa myös sinnikkyys sekä sosiaaliset taidot.  Käsityökoulu sopii kaiken tasoisille käsitöistä kiinnostuneille lapsille ja nuorille! 

 

Valoputous ja muuta kivaa makrameella ma 18.9. klo 16 – 19. Hinta 36 € + materiaalit. Makrameesta on moneksi! Kurssilla opetellaan solmimaan makrameella näyttävä valoputous. Halutessasi voit solmia jotain muuta kivaa kurssilla. Ohjaus ja tarvikkeet löytyvät Taitokeskuksesta. Solmut tutuiksi – tule mukaan! 

 

Emalikorukurssi ma 9.10. klo 17 – 20. Kurssin hinta on 36 € + materiaalit. Puuttuuko sinulta koru talven juhlia ajatellen? Tule mukaan emalikorukurssille, koru on myös hyvä lahja. Kurssilla opitaan valmistamaan emalikoru. Suunnitellaan värit ja kuviot, valitaan korun muoto ja poltetaan emalikoru polttouunissa ammattilaisen ohjauksessa.  

 

Tekemisen iloa: Molla Mills -kirjovirkkaus ma 6.11. klo 16 – 19. Hinta 36 € + materiaalit. Tule mukaan oppimaan kirjovirkkausta Molla Millsin suunnittelemien mallien pohjalta. Kirjovirkkauksella valmistat näyttäviä sisustus- ja käyttötekstiileitä. Tutustutaan yhdessä malleihin ja valitaan niistä sinulle mieluinen – ei muuta kuin kurssille ilmoittautumaan ja viihtymään! 

 

Tuftaamalla kaunista kotiin ma 20.11. klo 16 – 20. Hinta 48 € + materiaalit. Haluaisitko oppia tuftaamaan? Tuftaaminen on kuin langoilla maalaamista – voit ikuistaa vaikka oman lemmikkisi tai lomareissun maiseman tauluun! Tule mukaan kurssille! 

 

Non-stop joulupaja ma 4.12. klo 15 – 20. Hinta 24 € + materiaalit. Joulupajassa voit valmistaa omien suunnitelmiesi pohjalta monipuolisesti käsitöitä. Tule mukaan jonkin oman ideasi kanssa tai etsitään yhdessä sinulle mieluinen jouluinen käsityö. Olemme varanneet yhdelle asiakkaalle noin kaksi tuntia aikaa käsitöiden tekemiseen. Tervetuloa kurssille!